VSP Risk Omdat zekerheid voor iedere ondernemer van persoonlijke betekenis is

Krijg inzicht in de risico’s van jouw onderneming met onze Risicoscan

Dit kun je als ondernemer verwachten van VSP Risk

1. Risico's inzichtelijk maken met de risicoscan

Pas als je weet welke risico’s je loopt, weet je wat je daaraan kunt doen. Het is dus heel belangrijk om de risico’s van jouw bedrijf goed in kaart te hebben. Wij hebben daarvoor de Risicoscan ontwikkeld.

meer info

2. Adviseren over het voorkomen van risico’s

Je zou het niet denken, maar heel veel schade had eenvoudig voorkomen kunnen worden. Veel ondernemers missen de kennis of onderschatten het gevaar. Wij wijzen jou op de zwakke plekken en adviseren je over de oplossingen.

meer info

3. Met onze tips kun je risico’s verminderen

Uiteraard kun je niet alle risico’s voorkomen. Maar er zijn volop mogelijkheden om de schade zo klein mogelijk te houden of de kans op schade te verminderen. Met onze tips kan je daarmee aan de slag.

meer info

4. Voor te grote risico’s sluit je een verzekering

Als door een schade het voortbestaan van jouw bedrijf in gevaar komt, wil je daarvoor verzekerd zijn. Wij kijken welke verzekeringen passen bij jouw bedrijf. Uiteraard houden wij hierbij rekening met jouw persoonlijke behoeften.

meer info

VSP Risk, zodat je verder kunt met ondernemen

Wij vinden dat een ondernemer zijn aandacht volledig moet kunnen richten op zijn bedrijf. Daar zit zijn uitdaging en daar is hij enthousiast over. Alle zaken eromheen nemen wij uit handen. Dat doen wij al jaren in samenwerking  met een aantal branches. Door ons te specialiseren kunnen we ons advies beter afstemmen. We herkennen de risico’s en geven tips over de verbeterpunten. Bovendien kunnen we ook de producten zoals verzekeringen en preventiemiddelen afstemmen op de kenmerken van de branche. Leden komen in aanmerking voor korting en kunnen vaak hun lidmaatschap weer terugverdienen.

Meer weten?

Deze ondernemers genieten van hun zekerheid met VSP Risk