Ruud van Leeuwen benoemd tot lid Algemene Directie Van Spaendonck Groep BV

Met ingang van 1 januari 2015 is drs. Ruud van Leeuwen (49 jr.) benoemd tot lid van de Algemene Directie van Van Spaendonck Groep BV.
Van Spaendonck is een prominente speler op het vlak van het ondersteunen van ondernemers bij succesvol ondernemen. Zij richt zich met een omzet van ca € 18 mio op samenwerkingsverbanden van ondernemers en op dienstverleners die ondernemers ondersteunen zoals branches en accountantskantoren. De Algemene Directie wordt verder gevormd door Jan Gevers (voorzitter) en Carmen de Jonge (divisie Collectiviteiten). Met de benoeming van Ruud van Leeuwen is de Algemene Directie weer voltallig.

Van Leeuwen is sinds 1995 werkzaam voor Van Spaendonck. Sinds 2012 vormt hij samen met Erik Snels de directie van Van Spaendonck Services BV waaronder de labels loket.nl, Van Spaendonck Online en VSP Risk vallen. Loket.nl is een overzichtelijke en praktische applicatie voor online salaris en personeel, die vele accountants- en administratiekantoren in Nederland gebruiken. Tevens voorziet dit platform – een verzameling van gekoppelde applicaties en apps – in HRM functionaliteiten en tal van andere voorzieningen voor werkgevers en werknemers. Met Van Spaendonck Online beschikt Van Spaendonck Services BV over een eigen (model) salariskantoor en met VSP-Risk over een verzekeringstussenpersoon.

Zo weet Van Spaendonck met de divisies Services en Collectiviteiten, waar Van Spaendonck Brancheadvies, Brench, BW7, en Wissenraet Van Spaendonck deel van uit maken, een breed scala aan advies, diensten en ondersteuning te bundelen.

“De onderneming startte in 1919 met het samenbrengen van ondernemers, dat gebeurt vandaag de dag nog steeds maar dan met de meest moderne middelen”, aldus Jan Gevers. “De versterking in de algemene directie geeft het volste vertrouwen in een innovatieve toekomst, waarbij we als sterk team bouwen aan Van Spaendonck.”