Door vuur overvallen

De kans is groot dat je verzekert bent voor grote schades, zoals brand. Desondanks lukt het meer dan de helft van de ondernemers niet om na een grote schade de draad weer op te pakken.

Heb je nog klanten na een brand?

Na een brand, is tijd essentieel. Je wilt zo snel mogelijk weer open. Je loopt immers inkomsten mis, terwijl je juist kosten maakt. Maar ook het risico dat klanten overstappen naar de concurrent wordt met de dag groter. En zie ze na de heropening maar weer terug te krijgen.

Het is dus vreselijk belangrijk hoe je verzekerd bent. Krijg je alles vergoed of moet je zelf veel bijleggen? Wordt het schadebedrag snel uitgekeerd of ben je eerst nog weken bezig met het invullen van formulieren, het opzoeken van bonnetjes en het beantwoorden van vragen? Dat zijn de dingen die het verschil maken.

Brand verwoest niet alleen je pand

Onze adviseurs houden rekening met die verschillen tussen verzekeraars, maar ze geven je ook advies over het voorkomen van brand. Dat is nog veel waardevoller. De impact van brand wordt flink onderschat. Het is een zeer ingrijpende gebeurtenis waar je lang last van kunt blijven houden. Soms is de vlam van een aansteker al genoeg om alles opnieuw te beleven. De angst en het steeds weer herbeleven kan voor slapeloze nachten zorgen en soms zelfs tot psychische klachten. Dus onderschat de waarde van goed preventieadvies niet.

Vraag de Risicoscan aan

Om niet alleen brand maar alle risico’s goed in beeld te krijgen, gebruiken wij onze Risicoscan. Alleen als inzichtelijk is wat jouw risico’s zijn, kunnen we je adviseren over hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Benieuwd wat een Risicoscan is bekijk dan dit filmpje.