Zekerheid als ondernemer met Beon Risk

Bewust omgaan met de risico’s binnen jouw onderneming, geeft je meer zekerheid voor de toekomst

Dit kun je van Beon Risk verwachten

Risico's inzichtelijk maken met de risicoscan

Pas als je weet welke risico’s een bedreiging vormen voor je bedrijf, weet je wat je daaraan kunt doen. Het is dus heel belangrijk om de risico’s van jouw bedrijf goed in kaart te hebben. Dat kan met de Risicoscan. Met deze checklist lopen we samen met jou door jouw hele bedrijf en kijken we vervolgens je bestaande verzekeringen na.

Advies over het voorkomen van schade

Het is verbazingwekkend als je ziet hoe vaak een schade simpelweg voorkomen had kunnen worden. Denk daarbij aan het voorkomen van brand, inbraak of ziekteverzuim. Veel ondernemers missen de kennis of onderschatten het gevaar. Wij wijzen jou op de zwakke plekken en adviseren je wat je eraan kunt doen. Bovendien krijg je via ons korting op preventieproducten zoals kluizen, brandblussers of BHV-cursussen.

Voordelen voor bakkers

Voor brood- en banketbakkers bieden wij een verzekeringspakket met een zeer scherpe premie én afgestemd op de kenmerken van de branche. Een aantal veel voorkomende risico’s zijn zelfs standaard en gratis meeverzekerd op het pakket! Dat is dus dubbel voordeel. Ook voor de ondernemer zelf hebben wij oplossingen die veel geld kunnen besparen. 

Risicoscan voor bakkers

Om inzichtelijk te krijgen welke risico’s een bedreiging kunnen vormen voor jouw onderneming, kun je gebruik maken van de Risicoscan. Daarmee loopt de adviseur, samen met jou, door je bedrijf.
Niet gelijk een uitgebreide scan doen? Kies dan voor de gratis Risico Quickscan.

Aanbiedingen voor brood- en banketbakkers

  • Risicoscan ter waarde van € 500 gratis voor Beon Risk klanten
  • korting op verzekeringen
  • korting op brandblussers inclusief de meldingsbordjes en het jaarlijks onderhoud
  • korting op kluizen en beveiligingsapparatuur
  • korting op een online BHV-cursus (bedrijfshulpverlening)

Onze contactgegevens

Beon Risk
Trompsingel 33
9724 DA Groningen
T (050) 3175540
info@beonrisk.nl

WFT vergunningsnummer 12017219

Maak nu een afspraak

Wil je gebruik maken van de vele voordelen die wij brood- en banketbakkers kunnen bieden? Maak dan nu een afspraak.

Ons advies en onze verzekeringen zijn afgestemd op bakkers en hun bedrijven

Aan ondernemers in de brood- en banketbakkersbranche adviseert Beon Risk al jaren over preventie en verzekeren. Dat doen wij niet vanachter een bureau. Onze adviseurs komen bij bakkers over de vloer. Ons advies start met het in kaart brengen van de risico’s. Als dat duidelijk is, adviseren wij jou wat je kunt doen om schade te voorkomen. Voor de risico’s die een bedreiging vormen voor het voortbestaan van jouw bedrijf, sluiten wij verzekeringen. Zo weet je zeker dat je niet te veel verzekerd. Onze adviezen zijn afgestemd op de kenmerken van de brood- en banketbakkers branche en dat geldt ook voor onze verzekeringen. Dat is fijn, want als je weet jouw zaken goed geregeld zijn, kun jij je aandacht volledig richten op het ondernemen.

Klanten van Beon Risk

“De adviseur heeft m’n hele bedrijf nagekeken en wees mij op de gevaren. Zo bleek onder andere mijn stoppenkast niet op orde. De kans op brand was heel groot. Ik had pas bij een collega bakker gezien wat een ellende dat geeft. Daar moet ik niet aan denken! De Risicoscan zette me weer op scherp”