Zekerheid als ondernemer met ADN Risk

Voor ondernemers van groentespeciaalzaken brengt ADN Risk risico’s in kaart en adviseert over verzekeringen

Neem contact op met ADN Risk

Dit kun je van ADN Risk verwachten

Risico's inzichtelijk maken

Pas als je weet welke risico’s je loopt, weet je wat je daaraan kunt doen. Het is dus heel belangrijk om de risico’s van jouw bedrijf goed in kaart te hebben. Dat kan met de Risicoscan. Daarmee lopen we samen met jou door jouw hele bedrijf en kijken we je bestaande verzekeringen na. Ben je lid van ADN dan is de scan voor jou gratis.

Advies over het voorkomen van schade

Je zou het niet denken, maar heel veel schade had simpel voorkomen kunnen worden. Denk daarbij aan het voorkomen van brand, inbraak of ziekteverzuim. Veel ondernemers missen de kennis of onderschatten het gevaar. Wij wijzen jou op de zwakke plekken en adviseren je wat je eraan kunt doen.

Korting voor leden ADN

Voor ADN-leden bieden wij een verzekeringspakket met een zeer scherpe premie én afgestemd op de kenmerken van de branche. Een aantal veel voorkomende risico’s zijn zelfs standaard en gratis meeverzekerd op het pakket! Leden kunnen bovendien gebruik maken van een RI&E-abonnement en korting op BHV-cursussen.

ADN ZorgPortaal; geen gedoe meer met verzuim

Gedoe en nachtmerries over ziekteverzuim? Met het nieuwe ADN ZorgPortaal ben je volledig ontzorgd en betaal je een gegarandeerd lagere premie dan je huidige verzekering. Andere voordelen zijn:

  • Je krijgt een vaste casemanager die je kunt bellen als je vragen hebt en die jou adviseert en begeleidt bij het voldoen aan de regels van de Wet Poortwachter.
  • Het is een web portaal, dus je kunt altijd en overal online ziekmeldingen doorgeven. Maar bellen of mailen kan bij ons ook.
  • Je krijgt 100% vergoeding voor interventies en het traject om een passende werkplek te vinden bij een andere organisatie als werkhervatting binnen de eigen organisatie niet mogelijk is (2e spoor).
  • Wil je, na twee jaar ziekteverzuim, afscheid nemen van je werknemer dan worden de transitiekosten tot € 20.000,- vergoed.

Een aantal klanten van ADN Risk

Speciaal voor ADN-leden

Brancheorganisatie ADN werkt samen met de adviseurs van VSP Risk. In 2008 hebben wij, als extra service voor de leden, ADN Risk opgericht. De adviseurs van ADN Risk adviseren de leden over het beheersbaar houden van de risico’s binnen de onderneming. Dat doen wij door risico’s in kaart te brengen, te adviseren over het voorkomen van schade en verzekeren waar nodig en gewenst. Wij weten wat er speelt binnen de branche. Onze jarenlange ervaring gebruiken wij om de leden optimaal te adviseren en te ondersteunen. Want als je weet dat zaken goed geregeld zijn, kun je je aandacht volledig richten op het ondernemen.

Contact met ADN Risk

ADN Risk
Veursestraatweg 98
2265 CG Leidschendam
T (030) 284 86 13
info@adnrisk.nl

ADN Risk is een partner van ADN

WFT vergunningsnummer 12011279

Aanbiedingen voor leden ADN

  • Gratis Risicoscan (ter waarde van € 500,-)
  • korting op verzekeringen
  • een eigen ADN ZorgPortaal
  • 10% korting op een BHV-cursus (bedrijfshulpverlening)
  • ondersteuning d.m.v. een RI&E abonnement

“De mensen van de ADN Risk verstaan hun vak, ze weten waar ze het over hebben en zijn betrokken. Ik maak gebruik van de verzekeringen met uitgebreide dekking voor ADN leden waardoor ik nu completer verzekerd ben en ik ben nog voordeliger uit ook. Bovendien nemen ze me veel werk uit handen. Kijk, dat maakt voor mij het verschil.”
Jan Havenaar – Frisvers Groentespecialist