Zekerheid als ondernemer met Beon Risk

Bewust omgaan met de risico’s binnen jouw onderneming, geeft je meer zekerheid voor de toekomst

Dit kun je van Beon Risk verwachten

Risico's inzichtelijk maken met de risicoscan

Pas als je weet welke risico’s een bedreiging vormen voor je bedrijf, weet je wat je daaraan kunt doen. Het is dus heel belangrijk om de risico’s van jouw bedrijf goed in kaart te hebben. Dat kan met de Risicoscan. Met deze checklist lopen we samen met jou door jouw hele bedrijf en kijken we vervolgens je bestaande verzekeringen na.

Advies over het voorkomen van schade

Het is verbazingwekkend als je ziet hoe vaak een schade simpelweg voorkomen had kunnen worden. Denk daarbij aan het voorkomen van brand, inbraak of ziekteverzuim. Veel ondernemers missen de kennis of onderschatten het gevaar. Wij wijzen jou op de zwakke plekken en adviseren je wat je eraan kunt doen. Bovendien krijg je via ons korting op preventieproducten zoals kluizen, brandblussers of BHV-cursussen.

Voordelen voor bakkers

Voor brood- en banketbakkers bieden wij een verzekeringspakket met een zeer scherpe premie én afgestemd op de kenmerken van de branche. Een aantal veel voorkomende risico’s zijn zelfs standaard en gratis meeverzekerd op het pakket! Dat is dus dubbel voordeel. Ook voor de ondernemer zelf hebben wij oplossingen die veel geld kunnen besparen. 

Beon ZorgPortaal

Beon Risk heeft zich altijd sterk gemaakt voor een verzekering die brood- en banketbakkers zo veel mogelijk ontzorgt op het gebied van loondoorbetaling bij ziekte. Daar nog een stap verder in door het aanbieden van het Beon ZorgPortaal, een verzekering die voldoet aan alle eisen van de MKB Verzuim-ontzorgverzekering die per 1 januari 2020 ingaat.

Waarom MKB Verzuim-ontzorgverzekering

Veel werkgevers kunnen alle verplichtingen rondom een zieke werknemer bijna niet bijbenen en hebben weinig ervaring hebben met het begeleiden van langdurig zieke medewerkers. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft verzekeraars de opdracht gegeven een mkb Verzuim-ontzorgverzekering te ontwikkelen, met als doel op een betaalbare wijze geholpen worden bij de verplichtingen rondom loondoorbetaling bij ziekte. Het Beon ZorgPortaal voldoet aan al deze eisen.

Voordelen Beon ZorgPortaal

 • Scherpe premies en tarieven
 • 100% vergoeding van interventies en spoor 2 trajecten
 • Garantie tegen UWV boetes
 • Minder administratie door één systeem, volledig web-based
 • Snelle betaling van schade
 • Eigen casemanagers & bedrijfs­artsen
 • Vast aanspreekpunt voor alle vragen over arbo & verzuim­begeleiding, loondoor­betaling en re-integratie

Voordelen

Naast het creëren van een gezonde en veilige werkplek heeft een actuele RI&E nog meer voordelen:

 • Geeft inzicht in de risico’s binnen jouw organisatie;
 • Stimuleert de bewustwording van gezond en veilig werken bij je werknemers;
 • Verbetert de veiligheid, waardoor ongevallen en ziekteverzuim gereduceerd worden;
 • Werknemers presteren beter als ze zich veilig voelen en comfortabel kunnen werken;
 • Je voldoet aan de wettelijk gestelde eisen vanuit de Arbo-wet en riskeert geen boete.

Onderdeel van Beon ZorgPortaal:

RI&E abonnement

Veilig werken, gezonde medewerkers en lagere kosten

Het invullen van de RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) blijft een hele klus. Veel werkgevers beginnen er daarom niet aan of haken vroegtijdig af. Elke werkgever is verplicht een actuele RI&E te hebben met een plan van aanpak. Bij het ontbreken hiervan kan de Inspectie SZW een forse boete opleggen.

De RI&E is een lijst met mogelijke risico’s op het gebied van arbeidsomstandigheden. Met het invullen van de lijst, leer je de risico’s van het bedrijf kennen en voorkom je risico’s. Om ondernemers (met maximaal 25 werknemers) te ondersteunen bij het beheren van een actuele RI&E, heeft het Beon Risk een RI&E abonnement ontwikkeld.

Hoe werkt het?

Na aanmelding komt de veiligheidskundige langs en stelt de RI&E met het bijbehorende plan van aanpak op. Om de RI&E actueel te houden, krijg je in het 2e en 3e jaar het verzoek om het Plan van Aanpak op te sturen naar Beon Risk. Wanneer je in het 2e of 3e jaar gaat verbouwen of verhuizen naar een andere locatie, komt de veiligheidskundige langs om de RI&E opnieuw op te stellen. Zo blijft jouw RI&E actueel!

De looptijd van het abonnement is drie jaar. Wordt het abonnement na drie jaar voortgezet dan vindt er in het 4e jaar weer een bedrijfsbezoek plaats voor het opstellen van de RI&E.

RI&E Abonnement

Met behulp van het RI&E abonnement van Beon Risk ben je altijd verzekerd van een goedgekeurde RI&E. De kosten van het abonnement bedragen € 350 per jaar.

Aanbiedingen voor brood- en banketbakkers

 • Risicoscan ter waarde van € 500 gratis voor Beon Risk klanten
 • korting op verzekeringen
 • Beon ZorgPortaal voor Arbo en verzuim
 • 10% korting op een online BHV-cursus (bedrijfshulpverlening)

Onze contactgegevens

Beon Risk
Veursestraatweg 98
2265 CG Leidschendam
T (070) 320 4680
info@beonrisk.nl

WFT vergunningsnummer 12011279

Maak nu een afspraak

Wil je gebruik maken van de vele voordelen die wij brood- en banketbakkers kunnen bieden? Maak dan nu een afspraak.

Info Beon Risk

Reactieformulier Beon Risk

Klanten van Beon Risk

Ons advies en onze verzekeringen zijn afgestemd op bakkers en hun bedrijven

Aan ondernemers in de brood- en banketbakkersbranche adviseert Beon Risk al jaren over preventie en verzekeren. Dat doen wij niet vanachter een bureau. Onze adviseurs komen bij bakkers over de vloer. Ons advies start met het in kaart brengen van de risico’s. Als dat duidelijk is, adviseren wij jou wat je kunt doen om schade te voorkomen. Voor de risico’s die een bedreiging vormen voor het voortbestaan van jouw bedrijf, sluiten wij verzekeringen. Zo weet je zeker dat je niet te veel verzekerd. Onze adviezen zijn afgestemd op de kenmerken van de brood- en banketbakkers branche en dat geldt ook voor onze verzekeringen. Dat is fijn, want als je weet jouw zaken goed geregeld zijn, kun jij je aandacht volledig richten op het ondernemen.

“De adviseur heeft m’n hele bedrijf nagekeken en wees mij op de gevaren. Zo bleek onder andere mijn stoppenkast niet op orde. De kans op brand was heel groot. Ik had pas bij een collega bakker gezien wat een ellende dat geeft. Daar moet ik niet aan denken! De Risicoscan zette me weer op scherp”