Zekerheid als ondernemer met Dibevo Risk

Bewust omgaan met de risico’s binnen jouw onderneming, geeft je meer zekerheid voor de toekomst

Neem contact met ons op

Dit kun je van Dibevo Risk verwachten

Risico's inzichtelijk maken

Pas als je weet welke risico’s je loopt, weet je wat je daaraan kunt doen. Het is dus heel belangrijk om de risico’s van jouw bedrijf goed in kaart te hebben. Dat kan met de Risicoscan. Daarmee lopen we samen met jou door jouw hele bedrijf en kijken we je bestaande verzekeringen na. Ben je lid van Dibevo dan is de scan voor jou gratis.

Advies over het voorkomen van schade

Je zou het niet denken, maar heel veel schade had simpel voorkomen kunnen worden. Denk daarbij aan het voorkomen van brand, inbraak of ziekteverzuim. Veel ondernemers missen de kennis of onderschatten het gevaar. Wij wijzen jou op de zwakke plekken en adviseren je wat je eraan kunt doen. 

Voordelen voor leden Dibevo

Voor Dibevo-leden bieden wij een verzekeringspakket met een zeer scherpe premie én afgestemd op de kenmerken van de branche. Een aantal veel voorkomende risico’s zijn zelfs standaard en gratis meeverzekerd op het pakket! Leden kunnen bovendien gebruik maken van een RI&E-abonnenment en korting op BHV-cursussen.

Dibevo ZorgPortaal; geen gedoe meer met verzuim

Gedoe en nachtmerries over ziekteverzuim? Met het nieuwe Dibevo Zorgportaal ben je volledig ontzorgd en betaal je een gegarandeerd lagere premie dan je huidige verzekering. Andere voordelen zijn:

  • Je krijgt een vaste casemanager die je kunt bellen als je vragen hebt en die jou adviseert en begeleidt bij het voldoen aan de regels van de Wet Poortwachter.
  • Het is een web portaal, dus je kunt altijd en overal online ziekmeldingen doorgeven. Maar bellen of mailen kan natuurlijk ook.
  • Je krijgt 100% vergoeding voor interventies en het traject om een passende werkplek te vinden bij een andere organisatie als werkhervatting binnen de eigen organisatie niet mogelijk is (2e spoor).
  • Wil je, na twee jaar ziekteverzuim, afscheid nemen van je werknemer dan worden de transitiekosten tot € 20.000,- vergoed.

Klanten van Dibevo Risk

Inzicht in gevaren is waardevolle kennis

Om inzichtelijk te krijgen welke risico’s een bedreiging kunnen vormen voor jouw onderneming, kun je gebruik maken van de Risicoscan. Daarmee loopt de adviseur, samen met jou, door je bedrijf. De Risicoscan kost € 500, maar voor Dibevo-leden is de scan gratis! Niet gelijk een uitgebreide scan doen? Kies dan voor de Risico Quickscan.

Aanbiedingen voor leden Dibevo

  • gratis Risicoscan ter waarde van € 500
  • korting op verzekeringen
  • een eigen DIBEVO ZorgPortaal
  • 10% korting op een online BHV-cursus (bedrijfshulpverlening)
  • ondersteuning d.m.v. een RI&E-abonnement

Onze contactgegevens

Dibevo Risk
Veursestraatweg 98
2265 CG Leidschendam
T (030) 284 86 19
risk@dibevo.nl

Dibevo Risk is een partner van Dibevo

WFT vergunningsnummer 12011279

Contact met de adviseurs van Dibevo Risk

Contact met Dibevo Risk

Echt van waarde voor Dibevo-leden

Brancheorganisatie Dibevo werkt samen met de adviseurs van VSP Risk. In 2008 hebben wij, als extra service voor de leden, Dibevo Risk opgericht. De adviseurs van DIBEVO Risk adviseren de leden over het beheersbaar houden van de risico’s binnen de onderneming. Dat doen wij door risico’s in kaart te brengen, te adviseren over het voorkomen van schade en verzekeren waar nodig en gewenst. Wij weten wat er speelt binnen de branche. Onze jarenlange ervaring gebruiken wij om de leden optimaal te adviseren en te ondersteunen. Want als je weet dat zaken goed geregeld zijn, kun je je aandacht volledig richten op het ondernemen.

“De adviseur heeft m’n hele bedrijf nagekeken en wees mij op de gevaren. Zo was er bijvoorbeeld niets geregeld voor mijn aquarium. Ja kijk, dat vertellen ze niet in het standaard praatje, dat is een advies geënt op mijn situatie. Ik heb er veel aan gehad. De Risicoscan zette me weer op scherp!” – D. Korevaar