Het VSP Risk team

Naast de mensen die achter de schermen werken, hebben wij ook een team van adviseurs die onze relaties door heel Nederland bezoeken. Ze wonen in dezelfde regio als hun klanten. Dat is prettig want daardoor spreken zij de taal en zijn er geen cultuurverschillen. De lijnen tussen onze medewerkers binnen en buiten zijn kort. Eigenlijk gebeurt er buiten niets, wat ze binnen niet weten. Voor onze relaties wel zo fijn, want daardoor kunnen ze altijd iemand bereiken die precies op de hoogte is van hun situatie.

 • Aad Santifort
  Aad Santifort

  Aad bedient de relaties uit de regio West-Nederland. Hij werkt al vanaf het eerste begin bij ons. Dat geeft hem een enorme dosis ervaring. Hij is recht door zee en betrouwbaar en dat maakt hem een hele goede adviseur.

  • Dennis Borman
   Dennis Borman

   Onlangs heeft Dennis ons team versterkt. Hij heeft al verschillende kanten van het vak gezien en weet daardoor risico’s goed in te schatten. Voor zijn advies kan hij putten uit zijn ruime ervaring en brede kennis. Hij bedient onze relaties uit het midden van het land.

   • Arthur van Oeveren
    Arthur van Oeveren

    Onze adviseur uit Zuidwest-Nederland hecht veel waarde aan het opbouwen van een goede relatie met zijn klanten. Ook Arthur heeft jarenlange ervaring en een brede kennis van zaken waar ondernemers mee te maken krijgen.

    • Henk Stienstra
     Henk Stienstra

     Henk is onze adviseur uit het noorden. Hij had jarenlang een eigen groentewinkel maar besloot dat zijn hart meer lag bij het adviseren van ondernemers. Wij leerden Henk kennen door onze samenwerking met de ADN (Brancheorganisatie voor groentemannen) De overstap naar VSP Risk was daarna snel gemaakt.

     Breng je risico’s goed in kaart met onze Risicoscan