Zekerheid begint met een duidelijk inzicht van de risico’s voor jouw persoonlijke situatie als ondernemer

Om grip te krijgen op risico’s die jouw onderneming bedreigen, zijn individuele en persoonlijke adviezen onmisbaar. Dat vergt een brede, deskundige blik, waarbij gekeken wordt naar alle risico’s. Van inbraakbeveiliging tot bedrijfshulpverlening en van elektriciteitskeuring tot arbeidsongeschiktheid. Gevaren die je niet altijd op het eerste oog waarneemt, maar die een bedrijf in grote problemen kunnen brengen.

Dit is wat je kunt verwachten van de uitgebreide Risicoscan

De Risicoscan is een checklist waarmee wij samen met jou door jouw bedrijf lopen. Zo krijg jij overzichtelijk wat goed gaat en wat de verbeterpunten zijn. Zijn de risico’s in kaart gebracht, dan adviseren wij over de mogelijke oplossingen. Je kunt dan denken aan preventie, brand- en inbraakbeveiliging en zelfs online BHV-cursussen. Wij controleren ook welke verzekeringen er zijn en of die nog aansluiten bij jouw situatie en wensen. Als je wilt, optimaliseren wij vervolgens jouw verzekeringspakket. Wij kunnen verzekeringen tegen hele scherpe premies aanbieden, maar houden scherp in de gaten of dat niet ten koste gaat van de dekking en eventuele schadeafhandeling. Natuurlijk kijken we ook naar hoe je het voor jezelf hebt geregeld. Wat als je ziek wordt? En hoe zie jij je ‘oude dag’?

Vraag hier de Risicoscan aan

Laat ons weten wie je bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een Risicoscan!

Risicoscan aanvragen

“Ik had een afspraak gemaakt met een adviseur van VSP Risk. Die is door mijn hele bedrijf gelopen en wees mij op een aantal zaken waar ik gewoon overheen had gekeken. Van hele voor de hand liggende zaken zoals brandblussers, tot hele ingewikkelde zaken zoals mijn inkomen als ik arbeidsongeschikt zou worden. Hij kon me het ook heel duidelijk uitleggen. Dat alles gaf mij de doorslag om met VSP Risk in zee te gaan. Dat is nu ruim drie jaar geleden. En het contact is nog steeds heel prettig.”