Zekerheid als ondernemer met Sport & Zekerheid

Voor ondernemers binnen de fitnessbranche brengen we risico’s in kaart en adviseren over preventie en verzekeren

neem contact met ons op

Dit kun je van Sport & Zekerheid verwachten

Risico's inzichtelijk maken

Pas als je weet welke risico’s je loopt, weet je wat je daaraan kunt doen. Het is dus heel belangrijk om de risico’s van jouw bedrijf goed in kaart te hebben. Dat kan met de Risicoscan. Daarmee lopen we samen met jou door jouw hele bedrijf en kijken we je bestaande verzekeringen na.

Advies over het voorkomen van schade

Je zou het niet denken, maar heel veel schade had simpel voorkomen kunnen worden. Denk daarbij aan het voorkomen van brand, inbraak of ziekteverzuim. Veel ondernemers missen de kennis of onderschatten het gevaar. Wij wijzen jou op de zwakke plekken en adviseren je wat je eraan kunt doen.

Scherpe premies

Voor ondernemers binnen de fitnessbranche bieden wij een verzekeringspakket met een zeer scherpe premie én afgestemd op de kenmerken van de branche. Een aantal veel voorkomende risico’s zijn zelfs standaard en gratis meeverzekerd op het pakket! Onze klanten krijgen bovendien korting op Arbodienstverlening en BHV-cursussen.

Inzicht in risico’s is waardevolle kennis

Om inzichtelijk te krijgen welke risico’s een bedreiging kunnen vormen voor jouw onderneming, kun je gebruik maken van de Risicoscan. Daarmee loopt de adviseur, samen met jou, door je bedrijf. De Risicoscan kost € 500, maar voor klanten van Sport&Zekerheid is de scan gratis! Niet gelijk een uitgebreide scan doen? Kies dan voor de Risico Quickscan.

Aanbiedingen voor onze klanten

  • Uitgebreide Risicoscan van €500,- gratis voor klanten
  • Scherpe tarieven verzekeringen
  • 10% korting op een BHV-cursussen (bedrijfshulpverlening)

Onze contactgegevens

Sport & Zekerheid
Veursestraatweg 98
2265 CG Leidschendam
T (030) 284 86 16
info@sportenzekerheid.nl

 

WFT vergunningsnummer 12011279

Contact met Sport & Zekerheid

Vraag het ADN Risk

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

“Een adviseur van Sport & Zekerheid heeft ons hele pakket doorgenomen. Ik was gewoon benieuwd of het voordeliger kon. En dat bleek heel interessant. Het was niet alleen goedkoper, de voorwaarden bleken veel beter te kunnen. We hebben nu bijvoorbeeld veel minder eigen risico. Hoe het allemaal precies zit, weet ik niet. Al die regeltjes en voorwaarden vind ik lastig. Maar als ik nu een vraag heb of als er iets geregeld moet worden dan bel ik naar mijn contactpersoon van Sport & Zekerheid en wordt het opgepakt en opgelost. Er wordt altijd snel gereageerd en dat vind ik heel prettig.”
Mevrouw Lobo – Healthclub Fitscore