Zekerheid als ondernemer met VBW Risk

Bewust omgaan met de risico’s binnen jouw onderneming, geeft je meer zekerheid voor de toekomst

Dit kun je van VBW Risk verwachten

Risico's inzichtelijk maken met de Risicoscan

Pas als je weet welke risico’s je loopt, weet je wat je daaraan kunt doen. Het is dus heel belangrijk om de risico’s van jouw bedrijf goed in kaart te hebben. Dat kan met de Risicoscan (gratis voor leden). Daarmee lopen we samen met jou door jouw hele bedrijf en kijken we je bestaande verzekeringen na.

Advies over het voorkomen van schade

Je zou het niet denken, maar heel veel schade had simpel voorkomen kunnen worden. Denk daarbij aan het voorkomen van brand, inbraak of ziekteverzuim. Veel ondernemers missen de kennis of onderschatten het gevaar. Wij wijzen jou op de zwakke plekken en adviseren je wat je eraan kunt doen.

Veel voordeel voor bloemisten

Voor VBW-leden bieden wij een verzekeringspakket met een zeer scherpe premie én afgestemd op de kenmerken van de branche. Een aantal veel voorkomende risico’s zijn zelfs standaard en gratis meeverzekerd op het pakket! Leden krijgen bovendien korting op oa brandblussers, kluizen en BHV-cursussen. Klik hier als je wilt weten hoeveel korting je krijgt op verzekeringen als lid van VBW.

VBW ZorgPortaal; geen gedoe meer met verzuim

Gedoe en nachtmerries over ziekteverzuim? Met het nieuwe VBW Zorgportaal ben je volledig ontzorgd en betaal je een gegarandeerd lagere premie dan je huidige verzekering. Andere voordelen zijn:

 • Je krijgt een vaste casemanager die je kunt bellen als je vragen hebt en die jou adviseert en begeleidt bij het voldoen aan de regels van de Wet Poortwachter.
 • Het is een web portaal, dus je kunt altijd en overal online ziekmeldingen doorgeven. Maar bellen of mailen kan natuurlijk ook.
 • Je krijgt 100% vergoeding voor interventies en het traject om een passende werkplek te vinden bij een andere organisatie als werkhervatting binnen de eigen organisatie niet mogelijk is (2e spoor).
 • Wil je, na twee jaar ziekteverzuim, afscheid nemen van je werknemer dan worden de transitiekosten tot € 20.000,- vergoed.

Risicoscan gratis voor VBW-leden

Om inzichtelijk te krijgen welke risico’s een bedreiging kunnen vormen voor jouw onderneming, gebruiken wij de Risicoscan. Daarmee loopt de adviseur, samen met jou, door je bedrijf. De Risicoscan kost € 500, maar voor VBW-leden is de scan gratis!

Niet gelijk een uitgebreide scan doen? Kies dan voor de Risico Quickscan!

“Als er iets gebeurt, hoef je je geen zorgen te maken of iets wel of niet gedekt is” – Nelly Grubben

Aanbiedingen voor leden van VBW

 • gratis Risicoscan ter waarde van € 500 –
 • korting op verzekeringen
 • een eigen VBW ZorgPortaal
 • voordelige arbeidsongeschiktheidsdekking via
  AOV Collectief
 • korting voor jou en jouw werknemers via de collectieve Zorgverzekering

Onze contactgegevens

VBW Risk
Veursestraatweg 98
2265 CG Leidschendam
T (030) 284 86 10
info@vbwrisk.nl

Wft vergunningsnummer 12011279

VBW Risk is een partner van VBW

Maak nu een afspraak

Wil je meer weten over of gebruik maken van een van de aanbiedingen die wij VBW-leden bieden? Maak dan nu een afspraak.

Info VBW Risk

Risicoscan aanvragen

Echt van waarde voor VBW-leden

Inschatten waar kansen liggen en wat de risico’s zijn, is een dagelijkse bezigheid voor een ondernemer. Voor de handel gaat dat eigenlijk vanzelf, maar bij risico’s als schade door brand, vandalisme of aansprakelijkheid staan de meeste ondernemer niet vaak stil. Toch kunnen deze risico’s minstens zo bedreigend zijn voor het voortbestaan van uw bedrijf. Het is verstandig om voor deze zaken een specialist in te schakelen. VBW-leden kunnen hiervoor bij VBW Risk terecht. De adviseurs komen al sinds 2002 bij de VBW en de VBW-leden over de vloer en hebben dus de ervaring en kennis die nodig is om jou goed te adviseren. Bovendien zijn de verzekeringspakketten afgestemd op de kenmerken van de bloemistenbranche en krijgen leden korting op de premie.

“Service en kwaliteit staan bij ons in de zaak heel hoog in het vaandel. Deze houding verwacht ik ook van mijn leveranciers. VBW Risk heeft mij nog nooit teleurgesteld. Als er iets is, komt mijn contactpersoon altijd direct en handelt alles snel en netjes af. Dat werkt prettig.”