Zekerheid als ondernemer met VNV Risk

Bewust omgaan met de risico’s binnen jouw onderneming, geeft je meer zekerheid voor de toekomst

Dit kun je verwachten van VNV Risk

Risico's inzichtelijk maken met de risicoscan

Pas als je weet welke risico’s je loopt, weet je wat je daaraan kunt doen. Het is dus heel belangrijk om de risico’s van je bedrijf goed in kaart te hebben. Dat kan met de Risicoscan (gratis voor VNV-leden). Daarmee loopt onze adviseur samen met jou door je hele bedrijf en kijken we de bestaande verzekeringen na.

Advies over het voorkomen van schade

Je zou het niet denken, maar heel veel schade had simpel voorkomen kunnen worden. Denk daarbij aan het voorkomen van brand, inbraak of ziekteverzuim. Veel ondernemers missen de kennis of onderschatten het gevaar. Wij wijzen jou op de zwakke plekken en adviseren je wat je eraan kunt doen. 

Voordelen voor leden VNV

Voor VNV-leden bieden wij een verzekeringspakket met een zeer scherpe premie én afgestemd op de kenmerken van de branche. Een aantal veel voorkomende risico’s zijn zelfs standaard en gratis meeverzekerd op het pakket! Leden krijgen bovendien korting op oa brandblussers, kluizen en een cursus Bedrijfshulpverlening.

WIA-verzekering verplicht in CAO Visdetailhandel 2017/2018

Op 1 januari 2017 is de nieuwe CAO voor de Visdetailhandel ingegaan. In deze nieuwe CAO is geregeld dat werkgevers verplicht zijn een WIA-verzekering te sluiten. De WIA regelt de uitkering voor werknemers die langer dan twee jaar en meer dan 35% arbeidsongeschikt zijn. Een WIA-verzekering vult de uitkering van die werknemers aan tot 70% van het laatst verdiende loon.

Heb je hiervoor nog niets geregeld? Neem dan contact op met de adviseurs van VNV Risk. Zij kunnen je direct vertellen wat het kost.

Informatie opvragen

Risicoscan gratis voor VNV-leden

Om inzichtelijk te krijgen welke risico’s een bedreiging kunnen vormen voor jouw onderneming, kun je gebruik maken van de Risicoscan. Daarmee loopt de adviseur, samen met jou, door je bedrijf. De Risicoscan kost € 500, maar voor VNV-leden is de scan gratis! Niet gelijk een uitgebreide scan doen? Kies dan voor de Risico Quickscan.

Aanbiedingen voor leden VNV

  • gratis Risicoscan ter waarde van € 500
  • korting op verzekeringen
  • korting op brandblussers inclusief de meldingsbordjes en het jaarlijks onderhoud
  • korting op kluizen en beveiligingsapparatuur
  • korting op een online BHV-cursus (bedrijfshulpverlening)

Onze contactgegevens

VNV Risk
Veursestraatweg 98
2265 CG Leidschendam
T (030) 284 86 18
info@risk.visspecialisten.nl

VNV Risk is een partner van VNV

WFT vergunningsnummer 12011279

Maak nu een afspraak

Wil je gebruik maken van de gratis Risicoscan of een van de andere voordelen die wij VNV-leden kunnen bieden? Maak dan nu een afspraak.

Info VNV Risk

Echt van waarde voor VNV-leden

Brancheorganisatie VNV heeft, samen met de adviseurs van VSP Risk, als extra service voor de leden, VNV Risk opgericht. De adviseurs van VNV Risk adviseren de leden over het beheersbaar houden van de risico’s binnen de onderneming. Dat doen wij door risico’s in kaart te brengen, te adviseren over het voorkomen van schade en verzekeren waar nodig en gewenst. Wij weten wat er speelt binnen de branche. Onze jarenlange ervaring gebruiken wij om de leden optimaal te adviseren en te ondersteunen. Want als je weet dat zaken goed geregeld zijn, kun je je aandacht volledig richten op het ondernemen.

“Ik ben blij dat ik ben overgestapt. Dat had ik jaren eerder moeten doen. Niet alleen voor het geld maar ook voor de goede service, het prettige contact en de vakkennis van mijn contactpersoon” – Leen de Jong