Zorgverzekering vergelijken en afsluiten

De premies voor 2019 zijn bekend gemaakt. Ben je op zoek naar betere dekking of wil je weten of je kunt besparen op de premie?  Met onze Zorgvergelijker kun je eenvoudig je huidige zorgverzekering vergelijken met de collectiviteit van VSP Risk.  De kortingen zijn al verwerkt in de premieoverzichten. De verzekeraars die in onze zorgvergelijker staan, zijn aanbieders waar wij goede ervaring mee hebben.

Ook voor werknemers
Dit aanbod geldt ook voor jouw werknemers. Dat geeft jou als werkgever de mogelijkheid iets extra’s te bieden als aanvulling op de arbeidsvoorwaarden.

Extra ondersteuning

Een goede zorgverzekering sluit aan op persoonlijke behoeften. Dat is niet alleen belangrijk voor jezelf maar het geeft je als werkgever extra ondersteuning om de gezondheid van je werknemers te beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan wachtlijstbemiddeling, dieetadvies, tilcursus, enzovoorts. Een mooi voordeel voor jou als werkgever, want gezonde werknemers zijn immers productiever en de kans op verzuim is aanzienlijk lager.

Korting ook voor werknemers

Niet alleen jij, maar ook je medewerkers kunnen profiteren van de collectiviteitskorting via VSP Risk. Een extra pluspunt voor jou als werkgever. Je hebt immers je werknemers iets extra’s te bieden als aanvulling op de arbeidsvoorwaarden.  Namelijk korting op de premie van de zorgverzekering die oploopt tot 10%!

Advies en ondersteuning

De medewerkers van de Zorgadvieslijn zijn veelal afkomstig van de grotere zorgverzekeraars en hebben directe contacten met zorgverleners. Ze zijn bovendien 24/7 bereikbaar voor vragen en advies.