Zorgverzekering vergelijken en afsluiten

Binnenkort worden de premies voor 2018 bekend gemaakt. Afgaande op de eerste signalen zouden de premies wel eens kunnen gaan dalen. Wat betreft de voorwaarden is het nog afwachten. We houden de ontwikkelingen goed in de gaten. Wil je op de hoogte blijven? Ga dan naar de vergelijker en vul je gegevens in. Dan ontvang je een berichtje zodra er nieuws is.

Als de premies voor 2018 bekend zijn kun je met onze vergelijker eenvoudig controleren of jouw zorgverzekering nog wel het beste past bij jouw situatie.  De kortingen zijn al verwerkt in de premieoverzichten. De verzekeraars die in onze zorgvergelijker staan, zijn aanbieders waar wij goede ervaring mee hebben.

Ook voor werknemers
Dit aanbod geldt ook voor jouw werknemers. Dat geeft jou als werkgever de mogelijkheid iets extra’s te bieden als aanvulling op de arbeidsvoorwaarden. Je kunt de flyer gebruiken om je werknemers te informeren.

Extra ondersteuning

Een goede zorgverzekering sluit aan op persoonlijke behoeften. Dat is niet alleen belangrijk voor jezelf maar het geeft je als werkgever extra ondersteuning om de gezondheid van je werknemers te beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan wachtlijstbemiddeling, dieetadvies, tilcursus, enzovoorts. Een mooi voordeel voor jou als werkgever, want gezonde werknemers zijn immers productiever en de kans op verzuim is aanzienlijk lager.

Korting ook voor werknemers

Niet alleen jij, maar ook je personeel kan profiteren van de collectiviteitskorting via VSP Risk. Een extra pluspunt voor jou als werkgever. Je hebt immers je werknemers iets extra’s te bieden als aanvulling op de arbeidsvoorwaarden. Hoe je dat doet? Heel simpel: geef je medewerkers deze flyer. Je kunt de flyer printen of gewoon naar je personeel mailen. In de flyer staat uitgelegd hoe zij gebruik kunnen maken van deze aanbieding.

Advies en ondersteuning

De medewerkers van de Zorgadvieslijn zijn veelal afkomstig van de grotere zorgverzekeraars en hebben directe contacten met zorgverleners. Ze zijn bovendien 24/7 bereikbaar voor vragen en advies.